Starterspakketten voor startende ondernemers

U gaat een eigen bedrijf beginnen? Wij kunnen u helpen om uw onderneming een herkenbaar gezicht te geven door een logo en huisstijl en eventueel een website. Onze starterspakketten bieden kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Starterspakket Drukwerk € 650,-

> Bestel

 

Starterspakket Internet - Digitaal € 950,- 

> Bestel

 

Starterspakket Social­mediageschenk € 1.720,-

> Bestel

 

Werkwijze en voorwaarden

Ontwerp logo en huisstijl

We nemen telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken. Eerst ontwerpen we een logo. Er worden drie voorbeelden gepresenteerd. Aan de hand van uw keuze wordt de huisstijl ontworpen voor de overige uitingen. Dit traject kent twee correctieronden. Meerdere correcties en zgn auteurscorrecties worden op basis van nacalculatie gefactureerd.

De doorlooptijd van deze fase is gemiddeld 4 weken na opdracht.

Drukwerk

Prijzen drukwerk zijn gebaseerd op standaard papiersoorten en -maten. Afwijkende papiersoorten, -maten en aantallen zijn voor een meerpijs mogelijk. Constateert u fouten in het drukwerk nadat u de drukproef heeft goedgekeurd dan is herdruk voor uw eigen rekening.

Levertijd van drukwerk is gemiddeld 10 werkdagen.

Website

De responsive website omvat een homepage, vier vervolgpagina’s en een contact­formulier. Content voor de website zoals teksten en afbeeldingen levert u zelf aan. We kunnen daar geen verantwoordelijkheid voor nemen.

Domeinhosting omvat 300 MB diskruimte en 7 GB dataverkeer en een onbeperkt aantal mailboxen. Heeft u al een domeinnaam vastgelegd dan dient deze verhuisd te worden naar onze hostingpartner. Na twee jaar bent u vrij om uw eigen hostingpartner te kiezen. Voor verhuizing van uw website, als u dat wenst, dient u dan zelf zorg te dragen. 

Websites worden ontworpen en gebouwd voor moderne browsers. Oude en onveilige software wordt dus niet ondersteund.

Na oplevering van de site krijgt u 20 werkdagen de tijd om met het contente management systeem te werken en nog zaken aan te laten passen met betrekking tot de techniek. Studio Hekwerk kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor het niet werken van onderdelen door ondeugdelijke verouderde apparatuur en software.

Levertijd van een website is gemiddeld 3 weken na goedkeuring grafisch ontwerp.

Socialmediageschenk

De prijs van de 500 socialmediageschenken is gebaseerd op een relatiegeschenk van
€ 0,90 per stuk. U kunt altijd kiezen voor een duurder of goedkoper relatiegeschenk. Voor meer in informatie zie de website van Socialmediageschenk.

Alle prijzen zijn excl. 21% btw en onder voorbehoud van prijswijzigingen en zetfouten. Verder gelden de leveringsvoorwaarden vermeld op deze website en de leveringsvoorwaarden van Socialmediageschenk.