Scheldestraat 52 • 1823 WB Alkmaar
T 072 750 31 22 M 06 51 32 46 62
contact@studiohekwerk.nl

Blog

Elk merk heeft tegenwoordig een icoon nodig

Allereerst zullen we moeten vaststellen wat we in deze context bedoelen met een icoon. Een icoon is in dit geval een kleine afbeelding of een teken dat een merk weergeeft. Deze afbeelding is dus onderdeel van je branding. Het wordt ook wel eens pictogram genoemd of ‘icon’ als je de dingen graag in het Engels zegt. Ik gebruik het liefst het woord icoon, omdat het icoon ook iconisch (beeldbepalend) is. Maar waarom is het icoon tegenwoordig zo belangrijk?


Lees meer -->

Is Harley-Davidson nog wel herkenbaar zonder 'Harley-Davidson'?

In de header van de website van Harley-Davidson vind je het logo zonder merknaam. Ook op verschillende modellen motorfietsen vind je het logo zonder de naam terug. Niet op alle modellen, dus er is geen consistent gebruik van het logo. Omdat wij met onze studio tegenover Harley-Davidson dealer West-Coast-Motors zitten, kijk ik bijna dagelijks naar het logo en vroeg ik mij af: Is het logo sterk genoeg zonder de merknaam, is Harley-Davidson nog wel herkenbaar zonder Harley-Davidson?


Lees meer -->

Studio Hekwerk is een betrouwbare partner

Iedereen wil toch een betrouwbare partner?

Of het nu om de liefde gaat of om zakelijke afspraken, je wilt je partner kunnen vertrouwen. Studio Hekwerk is een ontwerpbureau voor online en offline communicatie en werkt samen met veel wisselende partners zoals fotografen, illustrators, tekstschrijvers, programmeurs en communicatieadviseurs. Allemaal stuk voor stuk betrouwbare specialisten op hun vakgebied.


Lees meer -->

« Vorige pagina Item 4-6 van de 7 Volgende pagina »