Voordeel van een WordPress site?

WordPress is op dit moment het meest gebruikte open source content management system dat vooral gebruikt wordt voor zakelijke websites. Wat is het voordeel van een WordPress site? Ik zou het niet weten. Want door het gebruik van standaard templates zien al deze websites er hetzelfde uit. Een populair CMS heeft nog een ander nadeel en dat is dat hackers het lonend vinden om naar beveiligingslekken te zoeken.

Natuurlijk ziet WordPress er netjes uit en is het een hele verbetering qua uitstraling ten op zichte van het vroeger veel gebruikte Microsoft Frontpage. Maar onderscheidend is je website niet. Elke site is inwisselbaar voor een andere site. Dus de site van je concurrent ziet er net zo uit als jouw site. Natuurlijk met een ander logo en andere afbeeldingen, maar als je gebruik maakt van gratis stockafbeeldingen loop je ook nog de kans dat die hetzelfde zijn.

"Ja maar WordPress kent zoveel handige plug-ins en modules." Juist! Maar deze zaken kunnen er ook voor zorgen dat een website niet of niet meer goed werkt bij een update van WordPress. En dan kan het veel geld kosten om dat op te lossen.

Conclusie

Wil jij onderscheidend zijn in je communicatie, maak dan gebruik van een zogenaamde maatwerk website. En laat het vormgeven door een grafisch ontwerper. Misschien dat het iets meer kost (hoeft niet altijd zo te zijn), maar je onderscheidt je wel van je concurrent. Jouw bedrijf is herkenbaar en je kunt je persoonlijkheid er in kwijt, omdat je meer sfeer kan toevoegen. Een professionele site tilt jouw onderneming naar een hoger niveau.

Neem contact op

Ben jij overtuigd van mijn gelijk neem dan contact met ons

Het laatste nieuws

Ga eens een vak leren! Advertentie voor Drenth FijnmetaalJeroen Drenth  van Drenth Fijnmetaal benaderde Studio Hekwerk voor een campagne om VMBO-leerlingen enthousiast te maken voor de MBO-opleiding precisietechniek. Met deze opleiding kun je uiteindelijk bij Drenth Fijnmetaal aan de slag. - >> Lees verder

Nieuw CMS voor Website AV HeraStudio Hekwerk heeft samen met Netweters de website van AV Hera overgezet naar het content management systeem waar wij vaker mee werken.

- >> Lees verder

Communicatie Runnersworld Hoorn CrosscircuitHet begon allemaal met het ontwerpen van een postertje voor het toenmalige Roele De Vries Crosscircuit. En nu zijn we naast Runnersworld Hoorn en Klaver Kaas de trotse sponsor van het Runnersworld Hoorn Crosscircuit.

- >> Lees verder

Restyle voor 40 jaar oud logoStudio Hekwerk is trotse sponsor van Atletiekvereniging  Hera. Een deel van de sponsoring houdt ook in het verzorgen van verschillende communicatie-uitingen en vanaf mei 2017 is Frank Kuin bestuurslid PR en communicatie van de vereniging. Studio Hekwerk heeft een kleine restyle gedaan van het bijna 40 jaar oude logo van Hera.   

- >> Lees verder

Printcampagne voor RotocoatIn 2016 is de oude campagne van Rotocoat "Rotocoaten Lekker relaxed" vervangen door een nieuwe gebaseerd op de kernwaarden snelheid en leveringsbetrouwbaarheid. Na een uitgebreid klantenonderzoek is gebleken dat Rotocoat hierop goed scoort bij haar klanten.

- >> Lees verder

Om creatief te zijn moet je eigenwijs zijn

- F. Kuin -

Nieuwsgierig naar ons, onze werkwijze, studio of onze koffie?


Maak een afspraak >

Wij zorgen voor de koffie.

Deel deze pagina via: