Scheldestraat 52 • 1823 WB Alkmaar
T 072 750 31 22 M 06 51 32 46 62
contact@studiohekwerk.nl


Voordeel van een WordPress site?

WordPress is op dit moment het meest gebruikte open source content management system dat vooral gebruikt wordt voor zakelijke websites. Wat is het voordeel van een WordPress site? Ik zou het niet weten. Want door het gebruik van standaard templates zien al deze websites er hetzelfde uit. Een populair CMS heeft nog een ander nadeel en dat is dat hackers het lonend vinden om naar beveiligingslekken te zoeken.

Natuurlijk ziet WordPress er netjes uit en is het een hele verbetering qua uitstraling ten op zichte van het vroeger veel gebruikte Microsoft Frontpage. Maar onderscheidend is je website niet. Elke site is inwisselbaar voor een andere site. Dus de site van je concurrent ziet er net zo uit als jouw site. Natuurlijk met een ander logo en andere afbeeldingen, maar als je gebruik maakt van gratis stockafbeeldingen loop je ook nog de kans dat die hetzelfde zijn.

"Ja maar WordPress kent zoveel handige plug-ins en modules." Juist! Maar deze zaken kunnen er ook voor zorgen dat een website niet of niet meer goed werkt bij een update van WordPress. En dan kan het veel geld kosten om dat op te lossen.

Conclusie

Wil jij onderscheidend zijn in je communicatie, maak dan gebruik van een zogenaamde maatwerk website. En laat het vormgeven door een grafisch ontwerper. Misschien dat het iets meer kost (hoeft niet altijd zo te zijn), maar je onderscheidt je wel van je concurrent. Jouw bedrijf is herkenbaar en je kunt je persoonlijkheid er in kwijt, omdat je meer sfeer kan toevoegen. Een professionele site tilt jouw onderneming naar een hoger niveau.

Neem contact op

Ben jij overtuigd van mijn gelijk neem dan contact met ons