Scheldestraat 52 • 1823 WB Alkmaar
T 072 750 31 22 M 06 51 32 46 62
contact@studiohekwerk.nl


15 jaar Hera-shirts

15 jaar geleden werden we gevraagd door het bestuur van AV Hera om een speciaal jubileum loopshirt te ontwerpen om weg te geven aan de deelnemers van de Frans Smit Memorial Loop. AV Hera bestond toen 30 jaar. Nu 15 jaar later hebben we zeker 12 verschillende shirts ontworpen.

Het jubileumloopshirt uit 2008 is misschien wel de speciaalste, omdat daar een foto op staat van de legendarische Frans Smit. In de jaren 70, toen AV Hera opgericht is, was Frans een goede middenlangeafstandloper. Deze topper is helaas veel te jong overleden. De foto die gebruikt is voor het shirt komt uit de privécollectie van zijn weduwe. De zoon en kleindochters van Frans zijn ook nog actief geweest bij AV Hera.

In die 15 jaar hebben we ook de shirts mogen ontwerpen voor het jaarlijkse jeugdkamp. Vanaf vijfjarige-jeugdkamp-jubileum is het vaste prik dat de deelnemers aan het kamp een shirt krijgen als herinnering. En er zijn jeugdleden die er trots op zijn dat ze alle vijf de shirts hebben weten te verzamelen.

We hebben shirts ontworpen voor de finale-teams, loopgroepen en voor alle leden als bedankje voor het feit dat ze de vereniging trouw zijngeblevenin de coronaperiode. We zullen in de toekomst graag nog meer shirts ontwerpen.