Scheldestraat 52 • 1823 WB Alkmaar
T 072 750 31 22 M 06 51 32 46 62
contact@studiohekwerk.nl

Nieuws

Interne communicatie kernwaarden ROTO

Ondernemend, betrouwbaar, gepassioneerd en betrokken zijn de kernwaarden van ROTO. Deze geven aan wie zij willen zijn en wat de klant van een ROTO bedrijf kan verwachten.
Lees meer -->

Het nieuwe normaal?

Sinds de uitbraak van de pandemie in 2020 wordt er vaak gesproken over het nieuwe normaal. Zou de anderhalvemetersamenleving het nieuwe normaal worden? Zou het dragen van mondkapjes in de openbare ruimte het nieuwe normaal worden? Wordt het weer normaal dat we elkaar handen geven of drie zoenen? Wat het precies gaat worden weet eigenlijk niemand. Normaal is een proces en wat de een normaal vindt, vindt de ander weer abnormaal.


Lees meer -->

Studio Hekwerk volop in beweging

Het jaar 2020 is gek van start gegaan. In december blikten we vol vertrouwen vooruit op de tijd die komen ging, maar in maart kwam Nederland min of meer tot stilstand door de intelligente lock-down en daarna de overgang naar de anderhalvemeter-samenleving van nu.


Lees meer -->

Publicatieverslag vormgeven saai?

Roto B.V. is als besloten vennootschap verplicht om ieder jaar een financieel verslag te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Dit jaar wilden ze een gedeelte van het verslag van 2018 op een andere manier en aan een groter publiek presenteren. Studio Hekwerk werd gevraagd om de vormgeving van dit publicatieverslag te doen.


Lees meer -->

Item 1-4 van de 12 Volgende pagina »