Scheldestraat 52 • 1823 WB Alkmaar
T 072 750 31 22 M 06 51 32 46 62
contact@studiohekwerk.nl

Nieuws

Publicatieverslag vormgeven saai?

Roto B.V. is als besloten vennootschap verplicht om ieder jaar een financieel verslag te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Dit jaar wilden ze een gedeelte van het verslag van 2018 op een andere manier en aan een groter publiek presenteren. Studio Hekwerk werd gevraagd om de vormgeving van dit publicatieverslag te doen.


Lees meer -->

Ga eens een vak leren! Advertentie voor Drenth Fijnmetaal

Jeroen Drenth  van Drenth Fijnmetaal benaderde Studio Hekwerk voor een campagne om VMBO-leerlingen enthousiast te maken voor de MBO-opleiding precisietechniek. Met deze opleiding kun je uiteindelijk bij Drenth Fijnmetaal aan de slag.


Lees meer -->

Nieuw CMS voor Website AV Hera

Studio Hekwerk heeft samen met Netweters de website van AV Hera overgezet naar het content management systeem waar wij vaker mee werken.


Lees meer -->

Restyle voor 40 jaar oud logo

Studio Hekwerk is trotse sponsor van Atletiekvereniging  Hera. Een deel van de sponsoring houdt ook in het verzorgen van verschillende communicatie-uitingen en vanaf mei 2017 is Frank Kuin bestuurslid PR en communicatie van de vereniging. Studio Hekwerk heeft een kleine restyle gedaan van het bijna 40 jaar oude logo van Hera.   


Lees meer -->

« Vorige pagina Item 5-8 van de 12 Volgende pagina »