Scheldestraat 52 • 1823 WB Alkmaar
T 072 750 31 22 M 06 51 32 46 62
contact@studiohekwerk.nl


Ganesha als iconisch middelpunt van de huisstijl

Studio Hekwerk heeft voornamelijk klanten in de industrie, techniek en IT. Dit zijn mooie branches om voor te werken, maar soms wil je ook wel eens voor een andere soort klant iets moois maken. En toen was die kans daar. Letterlijk heel dicht bij huis. Voor Aafke onze buurvrouw van Ganesha-centrum Yoga en Ayurveda mochten we deze zomer een folder met inlegvel ontwerpen. We gebruiken op de cover van de folder een beeld van Ganesha. Deze foto hebben we zelf genomen tijdens een bezoek aan Museum aan de Stroom in Antwerpen. Als iets een iconisch beeld is, is dat wel het beeld van Ganesha. 

"Ganesha is behalve de meest geliefde god van het Hindoe-pantheon ook een typische volksgod en wordt in die hoedanigheid beschouwd als de heer van de wijsheid, de brenger van geluk en de opruimer van obstakels.”, zo schrijft Aafke op de homepage van haar website, die we ook mochten maken. Wat begon met het vervangen van het naambord aan de gevel mondde uit in het maken van een folder, visitekaartjes en een complete nieuwe website.

Het beeld van Ganesha komt nu overal in terug en rose en lila is een duidelijk onderdeel van de huisstijl. De folder en de website hebben de sfeer van yoga, met een vleugje zakelijkheid. Aafke is heel erg blij met het resultaat en wij hebben het met plezier voor haar gemaakt.