Scheldestraat 52 • 1823 WB Alkmaar
T 072 750 31 22 M 06 51 32 46 62
contact@studiohekwerk.nl


Interne communicatie kernwaarden ROTO

Ondernemend, betrouwbaar, gepassioneerd en betrokken zijn de kernwaarden van ROTO. Deze geven aan wie zij willen zijn en wat de klant van een ROTO bedrijf kan verwachten.

Om de ROTO-kernwaarden intern te communiceren heeft Studio Hekwerk de verschillende uitingen ontworpen waar de vier kernwaarden gevisualiseerd werden door de gebaren van vijf verschillende personen die representatief zijn voor de medewerkers. 

De opdracht was: we willen echte mensen zien en vanwege het internationale karakter communiceren we de kernwaarden van de ROTO family via gebaren en universele symbolen. Het stapelen van de vuisten op elkaar staat voor ondernemend, elkaar een hand geven straalt betrouwbaarheid uit, het vormen van een hart met je handen is een universeel gebaar voor liefde cq passie geworden en de groeps-high-five verbeeldt betrokkenheid.

Van idee, via ontwerp, begeleiding fotografie en casting van de modellen tot aan de uitvoering is dit een project van Studio Hekwerk. Van spandoeken van 7,5 bij 4,5 meter tot aan raamposters en full screen narrow casting afbeeldingen moest er een grafisch ontwerp komen binnen de huisstijl van ROTO in vijf verschillende talen. Wij zijn trots op het resultaat.

PR en communicatie ROTO: Marlie Janssen
Fotografie: Mark Sassen Fotografie
Casting: Act4you Casting Ellenor Spreeuw
Productie: FDS Signmakers Raymond Zutt