Scheldestraat 52 • 1823 WB Alkmaar
T 072 750 31 22 M 06 51 32 46 62
contact@studiohekwerk.nl


Studio Hekwerk volop in beweging

Het jaar 2020 is gek van start gegaan. In december blikten we vol vertrouwen vooruit op de tijd die komen ging, maar in maart kwam Nederland min of meer tot stilstand door de intelligente lock-down en daarna de overgang naar de anderhalvemeter-samenleving van nu.

Bij Studio Hekwerk zijn we echter niet stil gaan zitten, we zijn volop in beweging gebleven. We liepen niet alleen onze hardlooprondjes, maar in de studio was ook volop beweging waar te nemen. De vormgeving van offline en online communicatie omvat niet alleen stilstaand statisch beeld, maar ook beelden die in beweging zijn zoals video en animatie. Hieronder vind je twee voorbeelden die we het afgelopen half jaar opgeleverd hebben.

Animatie Stoomvijzel

Voor onze klant Total Systems hebben we al een aantal video's, die op locatie geschoten zijn door fotograaf Mark Sassen, geëdit. Van het voorjaar benaderden Total Systems ons met de vraag of we ook animaties konden produceren. En omdat we gek zijn op beweging hebben we deze opdracht natuurlijk aangenomen. Voor het animeren hebben we Bas Kleverlaan ingeschakeld. Studio Hekwerk verzorgde het script en grafisch ontwerp en heeft de art direction gevoerd.

Beweging om te inspireren

Staco vroeg ons een dynamische sales presentatie te ontwerpen. Met behulp van Maglr, een online presentatie tool, hebben we bovenstaande presentatie gemaakt. Bestaande video's en afbeeldingen vormden de basis, daarbij ondersteund door iconen die Studio Hekwerk zijn ontwikkeld. Zo is een door missie en visie geleid verkoopverhaal ontstaan. Staco is leverancier van voornamelijk vloerroosters en esthetische gevel- of plafondbekleding. Ze zijn in Europa vertegenwoordigd door zes verkoopkantoren. De verkopers van al deze vestigingen gebruiken de door ons gemaakte presentatie om nieuwe klanten het verhaal van Staco te vertellen.