Scheldestraat 52 • 1823 WB Alkmaar
T 072 750 31 22 M 06 51 32 46 62
contact@studiohekwerk.nl

Ontwerpen en bouwen van websites

Bij Studio Hekwerk kun je terecht voor zowel het bouwen als ontwerpen van een website. Bij het grafisch ontwerp van een site is het uitgangspunt de uitstraling en de wens van de opdrachtgever. Daarom bouwen en ontwerpen we op maat, met de juiste sfeer. Een website die werkt.

Online communicatie

Onze mening is dat je met je online communicatie onderscheidend moet zijn. Dus geen dertien in een dozijn webdesign. Geen WordPress standaard template, maar wel een website die je zelf kunt onderhouden als dat je wens is. 

Het CMS (content management system) waar wij onze websites mee opleveren wordt minder snel gehackt dan de populaire CSM-en en is eenvoudig in gebruik. Wij leveren ook altijd op met een video-instructie. Er wordt ook meegedacht en geadviseerd over de vindbaarheid van de site. 

Grafisch ontwerp websites

Wij bouwen zelf websites, maar we zijn vooral grafische vormgevers van online communicatie. Het komt dus ook voor dat we alleen het grafisch ontwerp leveren voor een website en deze wordt daarna uitgevoerd door een gespecialiseerd internetbureau. Het gaat dan vooral om complexe websites. Het projectmanagement wordt in de meeste gevallen wel door ons gedaan.

Projectmanagement internet

Wij werken aan projecten vanuit onze studio en desgewenst op locatie bij onze opdrachtgever. Wij kunnen ook samenwerken met een internetbureau. De taak van Studio Hekwerk kan zijn het invoeren van de content, art direction op de vormgeving, projectmanagement en het trainen en begeleiden van de beheerders. Een voorbeeld van zo'n complex project is de website van Staco Roostertechnologie. We hebben twee jaar intensief gewerkt aan de website staco.eu. Dit is een complex websiteproject door de vele producten en gerealiseerde projecten, maar vooral doordat dit internationale bedrijf met zeven vestigingen in Europa in zeven talen haar klanten bedient.

Elke opdracht is een project

Het projectmatig werken zit in het bloed van Studio Hekwerk. In feite is elke opdracht een project. Of het project nu kortlopend of complex is, wij pakken dat op onze eigen wijze op. Daar waar het nodig is werken we samen met specialisten, zoals fotografen, programmeurs, communicatieadviseurs, internetbureaus, drukkerijen, beletteringsbedrijven of tekstschrijvers.

Als Studio Hekwerk een opdracht aanneemt, dan zijn wij verantwoordelijk voor het project. Bouwen wij een website, dan maken we ook een Facebookpagina en openen een Twitteraccount als deze er nog niet zijn. Ontwerpen en produceren we een brochure dan beoordelen wij het drukwerk en kunnen wij ook het drukwerk inkopen.