Waarom zetten ontwerpers een c zo vaak in een cirkel ©?Het valt mij al jaren op dat als de c in een merk of bedrijfsnaam belangrijk is grafisch ontwerpers sterk de neiging hebben om die bij een logo-ontwerp in een cirkel te zetten. Waarom dat zo vaak voorkomt? Daar kan ik alleen maar naar raden, maar er zal vast een verklaring voor zijn. Ik ben op zoek naar die verklaring.

> lees verder
Onze Google die op het internet is, uw wil geschiedeGoogle is God wilde ik eigenlijk als titel, maar ik dacht daarmee teveel mensen tegen mij in het harnas te jagen. Dat Google zich als een oppermachtig wezen gedraagt op het internet zal bij veel mensen bekend zijn. Hoe onze website eruit ziet, hoe lang de content is, hoe we navigeren en nog heel veel meer dingen worden bepaald door de Google richtlijnen. Althans we laten het bepalen door Google. Alles voor het heilige gevonden worden. SEO (zoekwoordoptimalisatie) is een soort religie geworden, met de SEO specialisten voorop die als een soort profeten het evangelie van Google prediken.

> lees verder
Voordeel van een WordPress site?

WordPress is op dit moment het meest gebruikte open source content management system dat vooral gebruikt wordt voor zakelijke websites.
Wat is het voordeel van een WordPress site?
Ik zou het niet weten. Want door het gebruik van standaard templates zien al deze websites er hetzelfde uit. Een populair CMS heeft nog een ander nadeel en dat is dat hackers het lonend vinden om naar beveiligingslekken te zoeken.

> lees verder

Eigenwijze meningen van Frank Kuin

Waarom zetten ontwerpers een c zo vaak in een cirkel ©?

Het valt mij al jaren op dat als de c in een merk of bedrijfsnaam belangrijk is grafisch...

> lees meer

Onze Google die op het internet is, uw wil geschiede

Google is God wilde ik eigenlijk als titel, maar ik dacht daarmee teveel mensen tegen mij...

> lees meer

Voordeel van een WordPress site?

WordPress is op dit moment het meest gebruikte open source content management system dat...

> lees meer

Deel deze pagina via:

 

Interesse in ons, onze werkwijze, studio of onze koffie?

Neem contact met ons op om een geheel vrijblijvende  afspraak te maken.