Projecten

Het projectmatig werken zit in het bloed van Studio Hekwerk. In feite is elke opdracht een project. Of het project nu kortlopend of complex is, wij pakken dat op onze eigen wijze op. Daar waar het nodig is werken we samen met specialisten, zoals fotografen, programmeurs, communicatieadviseurs, internetebureaus, drukkerijen, beletteringsbedrijven of copywriters.

Als Studio Hekwerk een opdracht aanneemt, dan zijn wij verantwoordelijk voor het project. Bouwen wij een website, dan maken we ook een Facebookpagina en openen een Twitteraccount als deze er nog niet zijn. Ontwerpen en produceren we een brochure dan beoordelen wij het drukwerk en kunnen wij ook het drukwerk inkopen.

Projectmanagement internet

Wij werken aan projecten vanuit onze studio en desgewenst op locatie bij onze opdrachtgever. Wij kunnen samenwerken met een internetbureau. De taak van Studio Hekwerk kan zijn het invoeren van de content, art direction op de vormgeving, projectmanagement en het trainen en begeleiden van de beheerders. In 2015 en 2016 hebben we intensief gewerkt aan de website staco.eu. Dit is een complex websiteproject door de vele producten en gerealiseerde projecten, maar vooral doordat dit Europese bedrijf met zeven vestigingen in zeven talen haar klanten bedient.