Ontwerpen en bouwen van websites

Bij Studio Hekwerk kun je terecht voor zowel het bouwen als ontwerpen van een website. Bij het grafisch ontwerp van een site is het uitgangspunt de uitstraling en de wens van de opdrachtgever. Daarom bouwen en ontwerpen we op maat, met de juiste sfeer. Een website die werkt.

Online communicatie

Onze mening is dat je met je online communicatie onderscheidend moet zijn. Dus geen 13 in een dozijn webdesign. Geen WordPress website, maar wel een website die je zelf kunt onderhouden als je dat wenst. 

Het CMS (content management system) waar wij onze websites mee opleveren wordt minder snel gehackt dan de populaire CSM-en en is eenvoudig in gebruik. Wij leveren ook altijd op met een video-instructie. Er wordt ook meegedacht en geadviseerd over de vindbaarheid van de site. 

Grafisch ontwerp websites

Wij bouwen zelf websites, maar we zijn vooral grafische vormgevers van online communicatie. Het komt dus ook voor dat we alleen het grafisch ontwerp leveren voor een website en deze wordt daarna uitgevoerd door een gespecialiseerd internetbureau. Het gaat dan vooral om complexe websites. Het projectmanagement wordt in de meeste gevallen wel door ons gedaan.

Enkele voorbeelden van websites:

Enkele voorbeelden zien van grafisch ontwerp websites?

Bekijk de portfolio websdesign.

Interesse in ons, onze werkwijze, studio of onze koffie?

Neem contact met ons op om een geheel vrijblijvende  afspraak te maken.