Online Magazine voor Roto B.V.

Voor Roto B.V., een holding van staalbedrijven heeft Studio Hekwerk, de nieuwste corporate magazine ROTOtaal 24 vormgegeven. Met behulp van de software van Instant Magazine heeft dit geresulteerd in een 24-pagina's tellend online magazine met heel veel foto's, informatie over projecten en video's. Wij zijn heel trots op dit resultaat.

Al in 2004 werd ROTOtaal nummer 1 uitgegeven, dit periodiek verschijnende nieuwsbrief wordt verspreid onder relaties en medewerkers van Roto. Het magazine komt twee keer per jaar uit en tot en met nummer 21 gebeurde dat in gedrukte vorm, die per post verstuurd werd. In het kader van MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) is er besloten om de ROTOtaal als online magazine aan te bieden.

Studio Hekwerk heeft de vormgeving aangepast. Van een hoog smal drukwerk is de nieuwsbrief getransformeerd naar een soort website die zich aanpast aan elk scherm, dit noemt men responsive. De techniek en software om het magazine te vullen is geleverd door Instant Magazine. 

> bekijk ROTOtaal 24

>> Nieuwsoverzicht grafisch ontwerp
<< Terug

Deel deze pagina via:

 

Restyle voor 40 jaar oud logo

lees meer

25 nieuwsbrieven in 12,5 jaar

lees meer

Online Magazine voor Roto B.V.

lees meer

Staco Websites; 350 pagina's in 7 talen


lees meer

Nieuwsbrief ROTOtaal van drukwerk naar digitaal

lees meer

Nieuwsgierig naar ons, onze werkwijze, studio en onze koffie?

Neem contact met ons op om een geheel vrijblijvende  afspraak te maken.