Scheldestraat 52 • 1823 WB Alkmaar
T 072 750 31 22 M 06 51 32 46 62
contact@studiohekwerk.nl

Animatie

Als je bewegende beelden gebruikt in social media posts of advertenties op social media dan trekken deze veel meer aandacht dan statische afbeeldingen. Onze ervaring is dat een animatie, ook wel een motion graphic genoemd, 50% meer klikken oplevert dan een advertentie op social media zonder beweging.

Storytelling met motion graphics

Motion graphics stellen je in staat om een kort verhaal te vertellen en af te sluiten met een call to action. Door het gebruik van illustraties, grafische elementen, duidelijke teksten en doordat je deze in een logische volgorde met aantrekkelijke overgangen laat zien houd je de aandacht van de lezer vast.

Werkwijze animatie maken

We beginnen met het verhaal, dit stemmen we met de klant af of wordt door de klant aangeleverd. Van het verhaal schetsen we een storyboard en wordt voorgelegd aan de opdrachtgever. Bij akkoord werken we dat uit naar illustraties, teksten en grafische elementen. Uiteraard sluit het aan bij de huisstijl van de klant. De illustraties worden bij ons getekend en zijn van Bor, dus gegarandeerd origineel en zie je niet bij anderen terug. Uiteindelijk wordt de animatie gemaakt. Voor gebruik als social-media-advertentie wordt de motion graphic als videobestand aangeleverd. De animatie kan ook worden aangeleverd als HTML5 om deze in een bestaande website te voegen.

Animatie laten maken?

Wil je een animatie laten maken? Neem dan contact met ons op door te bellen met 072 750 31 22 of een mail te sturen aan contact@studiohekwerk.nl. Als je globaal aangeeft wat je wilt vertellen met de animatie en welk doel het heeft, dan kunnen we aan de hand daarvan een prijsopgave doen. Je hebt al een animatie vanaf  € 250,00.

Hieronder vind je een selectie van animaties die we gemaakt hebben.