Scheldestraat 52 • 1823 WB Alkmaar
T 072 750 31 22 M 06 51 32 46 62
contact@studiohekwerk.nl

Eigenwijs grafisch ontwerp

Studio Hekwerk is uitermate bedreven in het grafisch werk. Wij maken grafische ontwerpen voor websites, emailings, Facebookbedrijfspagina's, huisstijlen, brochures, flyers en advertenties. Wij geven dus grafische vorm aan online en offline communicatie.

Een grafisch ontwerp dat een product beter doet verkopen. Een grafisch ontwerp dat beter communiceert. En om dat voor elkaar te krijgen moet je een beetje eigenwijs zijn. Studio Hekwerk is eigenwijs en staat voor eigenwijze grafische vormgeving.

Teamwerk

Studio Hekwerk bestaat uit directeur eigenaar Frank Kuin. Studio Hekwerk werkt als een team samen met de opdrachtgever.

Studio Hekwerk heeft geen vaste medewerkers in dienst, maar heeft een uitgebreid netwerk van professionals zoals fotografen, illustrators, tekstschrijvers, programmeurs en communicatieadviseurs, waarmee samengewerkt wordt. Dit netwerk bestaat uit contacten die Frank in de afgelopen 25 jaar opgebouwd heeft als senior grafisch ontwerper en projectleider.

Ben je geïnteresseerd in Franks oude portfolio en CV neem dan een kijkje op frankkuin.nl en wil je weten hoe zijn netwerk er nu uit ziet bekijk dan zijn LinkedIn profiel .