Scheldestraat 52 • 1823 WB Alkmaar
T 072 750 31 22 M 06 51 32 46 62
contact@studiohekwerk.nl

 

Huisstijlpakket voor startende ondernemers vanaf € 750,-

Jij gaat een eigen bedrijf beginnen en je wilt bekend en herkend worden? Wij kunnen jou daarmee helpen door een logo en een huisstijl te ontwerpen. De huisstijl kunnen we uitwerken naar het ontwerp van briefpapier, visitekaartjes en een website. 

Ons huisstijlpakket speciaal voor starters biedt professionele kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Welk pakket kies jij?

Werkwijze en voorwaarden

Ontwerp logo en huisstijl

We nemen telefonisch contact met je op om je wensen te bespreken. Eerst ontwerpen we een logo. Er worden drie voorbeelden gepresenteerd. Aan de hand van jouw keuze wordt de huisstijl ontworpen voor de overige uitingen. In het ontwerptraject zijn er in principe twee correctieronden. Correcties na de twee correctieronden en zgn. auteurscorrecties worden op basis van nacalculatie gefactureerd.

De doorlooptijd van de ontwerpfase is gemiddeld 4 weken na opdracht.

Drukwerk

Prijzen drukwerk zijn gebaseerd op standaard papiersoorten en -maten. Afwijkende papiersoorten, -maten en aantallen zijn voor een meerpijs mogelijk. Er wordt altijd een digitale drukproef gestuurd en deze moet goedgekeurd worden voordat er geproduceerd gaat worden. Constateer je fouten in het drukwerk nadat je de drukproef hebt goedgekeurd dan is herdruk voor je eigen rekening.

Levertijd van drukwerk is gemiddeld 10 werkdagen.

Brief in Word

Studio Hekwerk levert een Wordbestand als brief met vervolgbladen die je zelf kunt toevoegen in Word als sjabloon.

Website

De responsive website omvat een homepage, vier vervolgpagina’s en een contact-formulier. Content voor de website zoals teksten en afbeeldingen lever je zelf aan. Je bent zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit. Uiteraard kunnen wij je daarin adviseren.

Domeinhosting omvat 10 GB diskruimte, 10 mailboxen en onbeperkt dataverkeer. Heb je al een domeinnaam vastgelegd dan zal deze verhuisd moeten worden naar onze hostingpartner. Na twee jaar ben je vrij om je eigen hostingpartner te kiezen. Voor verhuizing van je website, als je dat wenst, moet je zelf zorgen. 

Websites worden ontworpen en gebouwd voor moderne browsers. Oude en onveilige software wordt dus niet ondersteund.

Na oplevering van de site krijg je 10 werkdagen de tijd om met het content management systeem te werken en nog zaken aan te laten passen met betrekking tot de techniek. Studio Hekwerk kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor het niet werken van onderdelen door ondeugdelijke verouderde apparatuur en software.

Levertijd van een website is gemiddeld 3 weken na goedkeuring grafisch ontwerp.