Scheldestraat 52 • 1823 WB Alkmaar
T 072 750 31 22 M 06 51 32 46 62
contact@studiohekwerk.nl

Nieuws

Ganesha als iconisch middelpunt van de huisstijl

Studio Hekwerk heeft voornamelijk klanten in de industrie, techniek en IT. Dit zijn mooie branches om voor te werken, maar soms wil je ook wel eens voor een andere soort klant iets moois maken. En toen was die kans daar. Letterlijk heel dicht bij huis. Voor Aafke onze buurvrouw van Ganesha-centrum Yoga en Ayurveda mochten we deze zomer een folder met inlegvel ontwerpen. We gebruiken op de cover van de folder een beeld van Ganesha. Deze foto hebben we zelf genomen tijdens een bezoek aan Museum aan de Stroom in Antwerpen. Als iets een iconisch beeld is, is dat wel het beeld van Ganesha. 


Lees meer -->

Interne communicatie kernwaarden ROTO

Ondernemend, betrouwbaar, gepassioneerd en betrokken zijn de kernwaarden van ROTO. Deze geven aan wie zij willen zijn en wat de klant van een ROTO bedrijf kan verwachten.


Lees meer -->

Het nieuwe normaal?

Sinds de uitbraak van de pandemie in 2020 wordt er vaak gesproken over het nieuwe normaal. Zou de anderhalvemetersamenleving het nieuwe normaal worden? Zou het dragen van mondkapjes in de openbare ruimte het nieuwe normaal worden? Wordt het weer normaal dat we elkaar handen geven of drie zoenen? Wat het precies gaat worden weet eigenlijk niemand. Normaal is een proces en wat de een normaal vindt, vindt de ander weer abnormaal.


Lees meer -->

Studio Hekwerk volop in beweging

Het jaar 2020 is gek van start gegaan. In december blikten we vol vertrouwen vooruit op de tijd die komen ging, maar in maart kwam Nederland min of meer tot stilstand door de intelligente lock-down en daarna de overgang naar de anderhalvemeter-samenleving van nu.


Lees meer -->

Item 1-4 van de 12 Volgende pagina »