Scheldestraat 52 • 1823 WB Alkmaar
T 072 750 31 22 M 06 51 32 46 62
contact@studiohekwerk.nl

Nieuws

15 jaar Hera-shirts

15 jaar geleden werden we gevraagd door het bestuur van AV Hera om een speciaal jubileum loopshirt te ontwerpen om weg te geven aan de deelnemers van de Frans Smit Memorial Loop. AV Hera bestond toen 30 jaar. Nu 15 jaar later hebben we zeker 12 verschillende shirts ontworpen.


Lees meer -->

Ganesha als iconisch middelpunt van de huisstijl

Studio Hekwerk heeft voornamelijk klanten in de industrie, techniek en IT. Dit zijn mooie branches om voor te werken, maar soms wil je ook wel eens voor een andere soort klant iets moois maken. En toen was die kans daar. Letterlijk heel dicht bij huis. Voor Aafke onze buurvrouw van Ganesha-centrum Yoga en Ayurveda mochten we deze zomer een folder met inlegvel ontwerpen. We gebruiken op de cover van de folder een beeld van Ganesha. Deze foto hebben we zelf genomen tijdens een bezoek aan Museum aan de Stroom in Antwerpen. Als iets een iconisch beeld is, is dat wel het beeld van Ganesha. 


Lees meer -->

Interne communicatie kernwaarden ROTO

Ondernemend, betrouwbaar, gepassioneerd en betrokken zijn de kernwaarden van ROTO. Deze geven aan wie zij willen zijn en wat de klant van een ROTO bedrijf kan verwachten.


Lees meer -->

Het nieuwe normaal?

Sinds de uitbraak van de pandemie in 2020 wordt er vaak gesproken over het nieuwe normaal. Zou de anderhalvemetersamenleving het nieuwe normaal worden? Zou het dragen van mondkapjes in de openbare ruimte het nieuwe normaal worden? Wordt het weer normaal dat we elkaar handen geven of drie zoenen? Wat het precies gaat worden weet eigenlijk niemand. Normaal is een proces en wat de een normaal vindt, vindt de ander weer abnormaal.


Lees meer -->

Item 1-4 van de 13 Volgende pagina »